ДЪЛГОЛЕТИЕ И ЗДРАВЕ ОТ ТИБЕТ И КИТАЙ

Идеята на международната корпорация GREEN WORLD е да Създаде една пълноценнаоздравителна програма за подкрепа на човешкото здраве, базирана на традиционната китайска медицина и древните рецепти на тибетските манастири.

Биологичноактивните продукти за профилактично хранене на Green World имат уникален състав. Благодарение на иновативната технология на производство, активните вещества в оздравителните комплекси бързо проникват и лесно се усвояват от всички тъкани, което води до забележимо обновяване и възстановяване на човешкия организъм.

Продуктите на GREEN WORLD имат над 45 световни патента и всички международни сертификати за качество и безопасност: FDA, ISO, GMP*, HALAL, както и разрешение за ползване в Р. България от БАБХ към МЗХ.

От първия ден на тяхната употреба, те са донесли огромни ползи на милиони хора по света.

КАКВО Е ВАЖНО ЗА ПРОДУКТИТЕ НА GREEN WORLD

 • според специалистите това са особен вид продукти, които стоят между храните и лекарствата
 • имат определена оздравителна функция
 • подходящи са за употреба от всеки човек
 • ползват се и без специални медицински препоръки.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТИТЕ

 • съдържат балансиран комплекс от микро- и макроелементи, витамини, природни антиоксиданти и множество хранителни вещества
 • технологията на производството им осигурява максимална биологична достъпност на вложените компоненти – така активните вещества пълноценно и бързо да се усвояват от организма
 • нямат странични ефекти – освен индивидуална непоносимост към отделни съставки
 • лесни и удобни за употреба
 • могат да се използват продължително време.

Продуктите на Green World са средство за коригиране на хранителния режим и имат силно изразен оздравителен ефект. Те съхраняват и увеличават вътрешния резерв на организма, като активират заложения в него процес на самовъзстановяване.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ  ПРОДУКТИТЕ НА GREEN WORLD?

 • ЗАЩОТО СА НАЙ-ЦЕННАТА ПРОФИЛАКТИКА

Известно е, че в днешно време профилактиката на заболяванията трябва да е водеща, да се превърне в неотменна част от всекидневния ни живот. Според Световната Здравна Организация все повече се увеличава броят на хората, които се интересуват от профилактика на здравето си. От изключителна важност е, човек да бъде информиран за най-съвременните тенденции и възможности на новосъздадените продукти за подкрепа на здравето. Още повече, когато един продукт е базиран на тайните на древната, доказала се през вековете медицина.

Източните лекари казват: По-ценни са100 грама профилактика,от 100 килограма лечение.

 • ЗАЩОТО ДЕЙСТВАТ БЪРЗО И СА ДОКАЗАНО ЕФЕКТИВНИ

Една от най-важните идеи на продуктите от традиционната китайска медицина е, че те са базирани на теориите за Ин и Ян енергиите и за Петте елемента, т. е.подхожда се холистично -всяка система в организма на всички живи същества се разглежда като свързана и неотделима от останалите.

Важно да се знае,че Принципът на баланс между Ин и Ян енергиите и тяхната симбиоза, са въплътени във Всички Продукти на Green World, създавани в научните лаборатории на корпорацията.