Lifewave nanopatch - Бионанотехнологии за подобряване качеството на живот- без медикаменти

LIFEWAVE

Дейвид Шмид и Д-р Стийв Хотиуангър

Дейвид Шмид - Молекулярният биолог и Изобретател на LIFEWAVE  nanopatches  и Д-р Стийв Хотиуангър – Ръководител научни изследвания на LIFEWAVE

 • LifeWave е основана през 2004 г. в САЩ
 • До момента са проведени над 71 клинични проучвания с нанопачовете на LifeWave
 • Нанопачовете на LifeWave са одобрени за продажба в държавите членки на Европейския Съюз през 2008 г.
 • Нанопачовете на LifeWave се продават в 121 държави в света
 • Нанопачовете на LifeWave са на българския пазар от 2012 г.

Сертификат за регистрация  НАНОПАЧОВЕТЕ LifeWave като съответстващи на изискванията на Европейския Съюз и разрешение за продажба в държавите членки на ЕС.

Сертификат за регистрация НАНОПАЧОВЕТЕ LifeWave

LIFEWAVE PATCHES /ЛЕПЕНКИ/

Прилагане на новите за страната наноустройствата на LIFEWAVE® PATCHES /ЛЕПЕНКИ/ В АКУПУНКТУРНИ ТОЧКИ /ЗОНИ/. Те са създадени с помощта на уникалните съвременни бионанотехнологии. Поставени в подходящите акупунктурни точки на тялото, те стимулират и повишават естествените възможности на човешкия организъм да се справя с различните заболявания, и забележете – БЕЗ използване на акупунктурни игли! ЛЕПЕНКИТЕ НЕ СА ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

Акупунтуристите са поставяли акупунктурните игли в същите зони, които са използвали и от Древните Египетски лечители при лечението с минерали. Сега използваме същите акупунктурни точки – Но с употребата на Новите, Уникални Медицински Бионаноустройства/ лепенки/ на Lifewave.

Тези наноустройства са революционно откритие , без аналог в световната практика!

За сега те са 7 вида:

 • SP6 COMPLETE nanopatch - Контрол на апетит, метаболизъм, тегло, желание за сладко. Край на нощния глад – решението е с използване на SP6 patches/ лепенки/.

 

 • Y-AGE Glutation nanopatch - За детоксикация, имунитет, дълголетие, красива кожа, добро  зрение.

 

 • Y-AGE CARNOSIN  nanopatch - Без мускулни спазми, целулит, екземи, за младежка кожа, зарастване на рани, увеличава мускулната маса и сила, повишава спортните постижения, подобрява паметта и концентрацията.

 

 • Y-AGE- AEON  nanopatch - Бързо намалява стрес, възпаление, болка, повишава либидото, имунитета, антистареене.

 

 • ENERGY ENHANCER nanopatches - Повишават енергията, мускулната маса, сила, издържливост, спортни постижения, памет, дихтелен капацитет, без стимуланти, хормони, анаболи.

 

 • SILENT NiGHTS patchtch - лекува безсъние, осигурява пълноценен сън, намалява хъркането.
 • ТОВА Е ПЪРВОТО НАНОУСТРОЙСТВО В ОБЛАСТТА НА МЕДИЦИНАТА, КОЕТО Е ОДОБРЕНО В СВЕТА КАТО ЕФИКАСТНО СРЕДСТВО, ЛЕКУВАЩО БЕЗСЪНИЕТО!

 

 • ICEWAVE patches бързо намалява болките, без наркотици и аналгетици, активира опиатната система / Ендорфините/

 

 • AcuLife patches - за животни- употребяват се и при животни/ кон, куче, котка/ и са Различни от тези, които се прилагат при хората.

LIFEWAVE® PATCHES /ЛЕПЕНКИ/

Какво представляват?    

Наноустройствата LifeWave patches /лепенки/                      

Наноустройствата LifeWave patches /лепенки,/ са едно Уникално съчетаване и  използване на съвременната научна бионанотехнология и източната медицина /акупунктурата/. Те са средства, устройства, с които се въздейства ефективно  върху човешкото биополе.

От какво е изграден пача?

Лепенките съдържат патентован смес, поставена към полиестерен плат в полимерна обвивка. Използват се  противоалергични пластири. Съставът е САМО от : аминокиселини, захари, стабилизиран кислород и вода. Проектирани са така, че Нито едно от тези вещества да НЕ прониква през кожата в тялото. Доказателството е, че те действат и при поставяне върху гипс при счупвания, превръзки, обувки, през дрехите /ако сте с алергия/.

нанопач

Какъв е механизма на действие?

Съдържащите се естествени вещества в пача рефлектират с електромагнитното поле на тялото, въздействат и активират акупунктурните точки/ без акупунктурни  игли/. Този начин на въздействие е възможен само благодарение на постиженията на съвременните нанотехнологии. Защо? С тях се премоделира решетъчната молекулна структура на състава в самата лепенката. Всъщност, този състав на лепенките, активиран с нанокристалите, е начинът, с който тези наноустройства/ лепенки/ активират нашето електромагнитно биополе- бързо и ефективно. А един нанометър е една милиардна част от метъра.

механизъм на действие

Защо са Уникални?

Те създават условия организмът да се самолекува чрез стимулиране на съответните акупунктурни точки на тялото. Когато се стимулира акупнктурната точка, тя чрез меридиана, на който се намира, предава информацията към центровете, контролиращи съответния орган. Това акупнунктурно въздействие отдавна е доказано. Но сега, с прилагането на наноустройствата, многократно се надминава тази доказана ефективност на акупунктурата. Това е Приносът и важното обяснение - с едновременното използване на нанотехнологиите/ във вид на лепенка/ и ефективността на подходящо избраната АТ- което е много важно условие. Така резултатите стават значимо по-бързи и по-добри. Въздействието е на клетъчно/ невидимо/ ниво. Акупунктурните точки са много чувствителни. Те предават информация за енергията от повърхността на тялото/ от кожата/. Свързват външната енергия с вътрешната. Тази информация е на ниво Енергия и Не зависи  от участието или не на нашето съзнание. Улавят се вътрешните и външните причини, които нарушават енергийния баланс в организма. Акупунктурните точки предават информацията по меридианите и чрез тях тя отива, стига до клетките. Точките и меридианите са израз на нашата енергия- Qi /Чи, Ци/ е енергията, която протича през тялото ни. Нарушаване на нейния поток води до редицата заболявания, случващи се през живота ни.

Енергийното човешко тяло е:

енергийно човешко тяло

Като второ тяло във вид на мрежа

Намира се до 1 – 2,5 см от кожата

С помощта на съвременните нанотехнологии, вместо акупунктурни игли, на  акупунктурните  точки се поставят нанопачовете.

акупунктурни точки

А какво представляват меридианите в източната медицина?

меридиани в източната медицина

Системата на меридианите не може да се свърже с анатомията на човека. Биологично активните точки/ БАТ/ са разположени по повърхността на тялото, крайниците, главата- наричат се корпорални и са над 365…Според схващането на източната медицина жизнената енергия тече по невидими енергийни канали, наречени меридани/ 12 чифтни и 2 единични/, които са свързани с определени органи и системи в човешкото тяло. Различните заболявания се дължат на блокиране на тези канали и нарушаване на протичането на Енергията там. Всеки меридиан отразява работата на някой от вътрешните органи и носи името на съответния орган. БАТ се активират и реагират на проблемите в организма, преди още да са изявени симптомите на заболяванията. Системата от меридиани осигурява връзката и взаимодействието между различните части на организма.  Разглеждат се вътрешните органи като свързани посредством енергията Qi с външно разположените: кожа, уши, нос, очи, език, лице, устни, зъби, венци, коса, шия, корем, нокти на ръцете, длани, ходила.

ЯН-ИН ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ.

Философската категория Ин и Ян означава, че всяко единно тяло се състои от две противоположни начала, който взаимно се допълват, противопоставят и променят. Двете начала никога не са в състояние на покой. Ин трябва да се допълва с Ян и обратното, за да се поддържа съществуването. И така, принципът на лечението е Възстановяване на равновесието и хармоничния баланс между тях.

Ин – характеристики са присъщи на : мрак, студ, влага, смърт, женското начало. Дясната половина на тялото, коремът, част от гръдния кош, вътрешните части на тялото/ без стомаха/, черният дроб- са с Ин характеристики. Ян – характеристики притежават: светлина, топлина, огън, сила, раждане, мъжкото начало. Цялата горна част на тялото, гърбът, лявата половина на тялото, стомаха- са Ян. Болката е функция на Ян- органите, докато Ин- органите не са чувствитулни към болка. Но пък във всеки орган има части Ян и Ин. Ин трябва да се допълва с Ян и обратното, за да се поддържа съществуването. И така, принципът на лечението е възстановяване на равновесието между тях. От значение за неговата ефективност е да се знаят ЯН – ИН характеристиките на човешкия организъм.

Многократно е доказано например, обезболяващото действие на акупунтурата при различна болкова симптоматика. Дължи се на включване и стимулиране на собствените защитни оздравителни системи на организма. С акупунктурата се постига уравновесяване на енергията/ Ин- ЯН/, баланс на хормоните, стимулация на кръвния и лимфен ток, възстановяване на нормалните функции на органите и т.н. Съвременните обяснения за ефекта от акупунктурата е, че стимулацията на акупунктурните точки активира хипоталамо- хипофизната система и стимулира секрецията на хормони и биохимични вещества- ендорфини, серотонин, невротрансмитери. Това води до регулиране и нормализиране на биохимичните и физиологичните процеси, протичащи в организма. Ефективността се обяснява и с увеличеното кръвоснабдяване, седиране на нервната система чрез серотонина в мзъка, регулиране на фунцията на ендокринната система, намаляване на възпалението и болката, стимулиране на имунната система.

Къде се поставят?

LifeWave patches /хомеопатични лепенки/ се поставят върху Точно определени акупунктурни точки, разположени на повърхността на тялото.  Упортребата им е лесна- всеки пакет има проспект със съответните точки за прилагане. Различните видове лепенки могат да се комбинират и прилагат едновременно- увеличава се ефективността им.

Как действат?

След поставянето им те активират и стимулират акупунктурните точки/ на местата на използваните до сега акупунктурни игли/, усилват и балансират енергийния поток в тялото чрез свързващите меридиани, въздействат на организма на клетъчно ниво.

Източници на енергия :

източници на енергия

Крадци на енергия :

крадци на енергия

Колко продължава действието на една лепенка?

Ефективността  на лепенктите е 12 часа, след това се свалят/ изхвърлят/. Ако е минало оплакването ви- например болката е минала за 1- 2 часа, свалете ги, запазете и при нужда може да ги поставите отново. Отбележите колко време сте ги използвали, за да знаете колко време остават още за повторното използване. Поставят се върху почистена и суха кожа. Преди поставяне важно е приемането на  няколко чаши вода.

ЗАБРАНЕНО е използването им от бременни и кърмачки!!! Също и при трансплатации на органи- стимулира се имунната система, а това би отхвърлило трансплатирания орган.;

бременни и кърмачки

Имат ли странични действия, усложнения?

НЯМАТ НИКАКВИ!!!

Извършени са 71 клинични изследвания, доказващи ефективността и безопасността им.

 LIFEWAVE PATCHES /ЛЕПЕНКИ/:

 • НЕ съдържат лекарства;
 • НЕ съдържат токсини;
 • НЕ преминава нищо през кожата в тялото ни;
 • НЯМАТ странични действия и усложнения;
 • НЯМАТ непоносимост към лекарства, когато се използват едновременно.
 • НЕ заместват Лекарска диагноза, Болнично или Медикаментозно лечение.
 • Те Са БезопасниРезултатни, Бързо Действащи.

Всички пачове на LifeWave са регистрирани от FDA като медицински устройства клас I.

LIFEWAVE PATCHES /ЛЕПЕНКИ, НАНОПАЧ/ Нямат Плцебо Ефект - употребяват се и при животни/ кон, куче, котка/ с много добра ефективност- без никакви лекарства, стимуланти или игли в тялото.